Orang Malu massage

Orang Malu massage absolute Primeur in Leeuwarden/Jubbega

Deva dama is de eerste praktijk in Leeuwarden en Jubbega met de Orang Malu massage :
Het verhaal van de Orang Malu is ontstaan op Java (IndonesiŽ). De Orang Malu wordt ook wel de wenende (huilende) boeddha genoemd en heeft verschillende betekenissen, met veel symboliek. Er zijn verschillende verhalen over de Orang Malu. Eťn daarvan verteld over een monnik, levend in een klooster. Op een mooie dag ging de monnik voor het eerst buiten het klooster en hij zag wat de mens de wereld aandeed. Door verdriet en schaamte kroop hij ineen en sloot zich af voor de buitenwereld. Van de Orang malu wordt wel gezegd dat hij huilt om het leed van de aarde. Toch kan hij diep in zijn hart gelukkig zijn, want hij heeft vrede en geluk in zichzelf ontdekt. Omdat hij zich schaamt voor het leed van de wereld koos hij voor deze ineengedoken meditatie houding. De letterlijke vertaling van Orang (mens) Malu (verlegen) is verlegen mens. Hier is de betekenis van het woord malu bescheidenheid. De Orang Malu heeft een ingetogen kracht in zich. Als je de Orang Malu van achteren bekijkt, dan zie je een mensenhart, de bron van energie. Als je hem van de zijkant bekijkt, zie je in beide armen een foetus, symbool voor nieuw leven, een nieuw begin. De Orang Malu zal iedereen die langs hem komt met zijn positieve kracht beÔnvloeden. Negatieve energieŽn zullen verdwijnen. Zet de Orang malu met zijn boze gezicht naar de deur gericht en al het kwade blijft buiten.
Orang Malu wil ons leren dat bescheidenheid en kracht zorgen voor een nieuw begin, een nieuw leven.

ORANG MALU massage is een nieuwe vorm van massage waar het Oosterse continent het Westerse continent omarmt. Bewustwording en bezinning zijn het essentiŽle uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest hersteld.

De Orang Malu is symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van leven.
De massage:
Naast ontspannende manuele massagegrepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde kayuís (houten massage rollen). De rollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde houten Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren losgemaakt.
De massage heeft een positief effect op de ademhaling, spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie.
Voor het verkrijgen van meer energie en een algeheel gevoel van welzijn is de Orang Malu massage absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.


Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki