Hotstone massage

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. Deze stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug en helpt bij ontspannen. De Hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn.
Elke steen is uniek van grootte en vorm., het zijn basaltstenen die zeer rijk zijn aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. De Indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen:
aarde, wind, water en vuur.

De behandeling: De basaltstenen worden opgewarmd "au bain-marie"(een heater) met een ideale temperatuur van 45-50 graden. Het lichaam en de stenen worden voorzien van olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift, het voert afvalstoffen af, stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diep ontspannende werking. Nadat de warme stenen op je lichaam zijn gelegd, word je verder gemasseerd met de handen en warme massageolie.

Geschikt voor mensen die last hebben van:
Niet geschikt voor mensen die last hebben van:

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki