Detox voetenbad

voetenbad

Het detox systeem is een nieuwe methode die een waardevolle ondersteuning biedt het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Het detox systeem geeft een impuls aan het lichaam om het zelfregulerende vermogen weer in evenwicht te brengen. Hierdoor kunnen lichaam en geest beter en efficiŽnter functioneren om zo de balans in het leven en de vitaliteit terug te vinden en ook te behouden. De kwaliteit van leven wordt zo aanzienlijk verhoogd. De organen functioneren beter, de huid en huidstructuur verbeteren, het stofwisselingsevenwicht herstelt zich, de algemene stemming verbetert, de slaap wordt bevorderd, het prestatievermogen wordt verbeterd, de basis voor genezing en regeneratie wordt gelegd en je gaat je steeds fitter en vitaler voelen.

Het detox systeem werkt door middel van een elektrolyseproces. In een aangenaam ontspannend, warm, voetbad wordt een besturingssysteem aangesloten. Om de geleiding op gang te brengen wordt een speciaal zout aan het water toegevoegd. De in het water vrijgekomen ionen hechten zich aan de huidporiŽn en depolariseren de cellen van de haarvaten. Afvalstoffen kunnen zich daardoor hechten aan de ionen en het lichaam verlaten. Dit proces herhaalt zich gedurende de hele behandeling (30 minuten). Verder worden de energiebanen (meridianen) genormaliseerd, waardoor je je vitaler gaat voelen. Het hangt af van de vervuiling hoeveel behandelingen u nodig heeft, de een heeft 6 behandelingen nodig en de ander meer. In het begin is het aanbevolen 2 keer per week de behandeling te ondergaan. Tussen de behandelingen moet 48 uur liggen om het lichaam te laten wennen aan de nieuwe situatie en de eigen lichaamssystemen te activeren. Daarna wordt aanbevolen om over te gaan op een onderhoudsbehandeling van 1x per week/maand, afhankelijk van je leefstijl en gezondheid. Op deze manier blijft het lichaam de nodige impulsen krijgen om zo het zelfregulerende vermogen te behouden en lichaam en geest in balans te houden.

Waarom ontgiften

Door middel van het detox systeem wordt de ionen huishouding weer in balans gebracht, zodat weldra uw energie huishouden weer in balans zal zijn en kwaaltjes afnemen of verdwijnen.

Voelt u zichzelf ook wel eens vermoeid, lusteloos, prikkelbaar of heeft u nergens zin in. Heeft u hier en daar wel eens last van terugkomende klachten waar u maar mee moet leren leven. Als u hier instemmend op antwoord is het onderstaande zeker de moeite waard om eens door te nemen.

De laatste jaren worden we bestookt met conserveringsmiddelen, stress, nicotine, alcoholische oplosmiddelen, luchtvervuiling enz. Zeer veel artsen en wetenschappers zijn het er wereldwijd over eens dat toxinen en vervuiling van het milieu de grootste ziekte verwekkers zijn.

We willen gezonder leven en meer bewegen, allemaal voornemens maar door omstandigheden komen wij daar vaak totaal niet aan toe. Ons lichaam snakt er naar om de verstikkende afvalstoffen kwijt te raken. Nieren, lever en andere organen raken overbelast en werken niet optimaal.

U kunt uit balans raken door de volgende oorzaken:

Door elk van deze bovenstaande activiteiten kunnen uw cellen te weinig vitaminen en mineralen opnemen met het gevolg dat de cellen verzwakken en hun vervuilingen niet meer kwijt kunnen. Dit is vergelijkbaar met als de vuilnis niet meer van de straat wordt gehaald dan breken er gegarandeerd ziekten uit.

Onderstaand kan er gebeuren als u uw toxinen (gifstoffen) niet meer kwijtraakt:

Het detox systeem helpt meestal al na een aantal behandelingen.
Uw lichaam zal van binnen schoon gespoeld worden en bestrijden zo ongewenst bacteriŽn en virussen.

Meestal voelt u niets van de behandeling, maar af en toe kan er een tinteling voor komen in armen of benen. Er zijn geen neven effecten, maar wij raden wel aan om minstens een halve liter water te drinken tijdens de behandeling voor de afvoer van de toxinen.

Tijdens de behandeling kunt u lekker relaxen.

Een ieder met een pacemaker, epilepsie, orgaan donoren, die zwanger is, ontraden wij de behandeling. Evenals mensen met open wonden of een abces aan hun voeten.

Het water kleurt door een reactie tussen de ionen module en de zout oplossing wat een licht oranje-bruine kleur doet ontstaan. Dit is volkomen onschadelijk. Later ziet u het water nog donkerder van kleur worden, dit zijn de vervuilingen uit uw lichaam. Soms drijven er onregelmatigheden op het wateroppervlak, dit is mede een reactie van de ionen module en het zout en natuurlijk de vervuiling uit uw lichaam.

voetenbad
beginstadium
voetenbad
na 30 minuten
voetenbad
na 10 minuten

U kunt bij mij terecht voor een detox behandeling, maar u kunt het apparaat ook huren voor 3 weken, zodat u er met het hele gezin gebruik van kunt maken.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki