Bioresonantie Therapie

Een ontroostbare baby, een lusteloze kleuter, eczeem, schrijnende allergische reacties, migraine of astmatische benauwdheid: wie heeft geen familie, kennissen of gezinslid met ťťn van deze verschijnselen? De klachten zijn geen unicum maar praktisch ongrijpbaar en komen met regelmaat terug. Als een lichaam zijn afvalstoffen niet kwijt kan, raakt het uit balans. Energie kan niet meer doorstromen, organen werken niet zoals het hoort en het lichaam wordt ziekĒ. Deze zienswijze onderschrijven artsen en alternatieve genezers. Maar, hoe herstelt de body zich zodat lichaam en geest weer hun dagelijks werk kunnen doen? Eťn van de therapieŽn is de Bioresonantie therapie: Een energetische behandelmethode die via een apparaat op het hele lichaam gericht is. Door verschillende elektrodes wordt de energetische informatie van de aangesloten persoon via kabels naar het apparaat geleid. Bioresonantie-therapie is een pijnloze methode die succesvol is tegen ongrijpbare klachten. Bioresonantie-therapie is geen onderdrukker van kwalen maar een oplosser. In het algemeen kunnen klachten vanuit ieder lichaamsdeel naar het bioresonantie-apparaat geleid en via dit apparaat behandeld worden. Daarom is deze therapie niet aan ťťn enkel ziektebeeld gebonden. De patiŽnt kan zelf meekijken naar de plagen die zijn/haar lichaam teisteren, want de trilnaald (biotensor) reageert positief of negatief op elke lichamelijke aandoening.

Straling flauwekul?

Regelmatig laaien er discussies op over de gevaren van straling: electrosmog, beeldscherm of gsm-straling. De een merkt niets en vindt het flauwekul; de ander wordt er doodziek van en zoekt naar een oplossing. Hyperactieve kleuters of juist kinderen die tegenovergesteld gedrag vertonen: traag en dromerig. ďNiemand denkt bij dit beeld aan slechte invloeden van stralingen. Maar kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de gsm, de t.v., computers en elektrische apparaten. Ook voor mensen die dagelijks achter het beeldscherm zitten kunnen deze stralingen boosdoeners worden die een funeste uitwerking hebben op lichaam en geest. De test meet eventuele straling, geeft nauwkeurig de verzuringsgraad (nummer 1 in energieblokkades), vitaminetekorten weer en toont het gebrek aan lichamelijke vitaliteit en vitaliteit van de organen aan.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

rayocomp

De Bioresonantie therapie beÔnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiŽnt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam opheft. Bioresonantie middelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam.
Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen de frequenties worden op gemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument, waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en virussen, bacteriŽn en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Aan de hand van de Biotensor wordt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Als we blokkades (negatieve energie) opheffen met de Bioresonantie therapie, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.
Bij welke aandoeningen kan Bioresonantie therapie toegepast worden?

Gezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan de Bioresonantie therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen, zoals bv.:

*Ademhalingsklachten, *Adhd, * Afslanken, * AllergieŽn en voedselintoleranties zoals gluten, tarwe, lactose, * Angsten, * Belastingvermindering van toxische stoffen (bv. amalgaan), schimmels, virussen, straling etc. * Burnout, * Candida,* Darmproblemen zoals Ziekte van Crohn, Spastische darm, verstoorde stoelgang, * Depressie, * Fysieke en Geestelijke Pijnen, * Gal, * Gebitsproblemen, * Hart- en vaatziekten, * Hooikoorts, * Hoodpijn, * Huidproblemen zoals eczeem, acne, psoriasis, * Intolerantie, * Keel-, neus en oorklachten, * Kinder-, vrouwen- en mannenziekten, * Lever, * Longen, * Maag en darm, * ME, * Menstruatieklachten, * Migraine, * Reumaklachten, * Slaapproblemen, * Stoppen met een Verslaving (roken, eten, kopen), * Traumaís, * Tumoren, * Vermoeidheidsklachten, * Wagen- en Zeeziek, * Weerstandverhoging, * Ziekte van Pfeiffer/ Lyme etc.

De Bioresonantie therapie is er dus opgericht om het lichaam aan te zetten tot herstel! Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Deze therapie is pijnloos en daardoor ook zeer geschikt voor kinderen.
Ook huisdieren kunnen met deze therapie behandeld worden.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki