Bach Bloesem Remedies

Steeds meer mensen hebben in toenemende mate met stemmingen als angst, onzekerheid, overbezorgdheid, verdriet en eenzaamheid te maken. Velen gaan daar moeizaam mee om. Enkelen gaan er aan onderdoor, maar nog meer mensen blijven worstelen met emoties en stemmingen die ze maar niet de baas kunnen.

Toch zijn die verschijnselen zeker niet van deze tijd. De Engelse arts Dr. Edward Bach ontdekte zon zestig jaar geleden al dat gemoedsstemmingen mensen behoorlijk parten kunnen spelen. En zelfs tot ziekten kunnen leiden. Hij ontwikkelde een unieke methode waarmee hij vele mensen genas. Een methode die u ook vandaag de dag kan helpen om uw emoties in juiste banen te leiden.
Die methode heet: De Bach Bloesem Remedie.

De werking is kort gezegd als volgt: ze onderdrukken niet een negatieve houding of levensinstellingen, maar zetten deze om naar een positieve instelling. De Bach Bloesem Remedies kennen geen bijwerkingen zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom: ze bieden jong en oud maximale ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.
Evenals andere vormen van natuurgeneeswijzen werken de Bach Bloesem Remedies door de individuele persoon te behandelen en niet de kwaal of symptomen van die kwaal. Ze werken specifiek op de emotionele en geestelijke conditie van de betreffende persoon. Zo kunnen twee mensen met dezelfde kwaal bv. baat hebben bij heel verschillende remedies.

Let op: de Bach Bloesem Remedies vervangen geen medische handelingen waar die noodzakelijk zijn.

Rescue Remedy Druppels en Creme

Het product Rescue Remedy Druppels is speciaal ontwikkeld om de gevolgen van heftige emoties en de gevoelens in noodsituaties tegen te gaan.

rescue remedy druppels en creme

De remedy werkt vrijwel onmiddellijk bij onder meer:

Ook als u belangrijk nieuws verwacht, examen af moet leggen enz. werken de Rescue Remedy Druppels sterk kalmerend.
De druppels Rescue Remedy kunnen ook uitwendig worden gebruikt, bv. bij steken, brandwondjes, insectenbeten enz.
Nog beter is de Rescue Creme te gebruiken. Een heilzame creme bij brand-, schaaf- en snijwondjes, kneuzingen, insectenbeten, pukkeltjes en puisten, eczeem, blauwe plekken, uitslag, zonnebrand enz.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki