Oorkaars- / Lichaamskaarsbehandeling


Oorkaarsbehandeling

oorkaarsbehandeling

Het opbranden van een kaars in het oor, oorkaarsing genoemd, werd al in de oeroude tijden door de Indianen toegepast. Tijdens het branden van de kaars worden energieblokkades vrijgemaakt. Hierdoor treedt het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam in werking. Door de behandeling via het oor zuivert zowel het geestelijke als het fysieke lichaam, waardoor de energie in het lichaam weer vrij kan gaan stromen. Het heeft een positief effect op de spijsvertering, het zenuwstelsel, het hart en de bloedvaten. Ook de klieren worden aan het werk gezet. Door de oorkaarsing meerdere malen te ondergaan ontstaat een diepe reiniging. De behandeling kan tevens leiden tot een verbeterde ademhaling en een verbeterd reukvermogen. Het geeft verlichting en een heerlijk gevoel van rust.


Lichaamskaarsbehandeling

Een lichaamskaarsbehandeling wordt ingezet als er zich in uw lichaam pijnen en krampen voordoen. Tijdens het branden van de kaars op bepaalde plaatsen op het lichaam, worden energieblokkades vrijgemaakt, opgehoopte afvalstoffen afgevoerd en wordt de geest gezuiverd. Hierdoor treedt het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam in werking. Op die manier kan de energie in het lichaam weer vrij gaan stromen. Als in uw lichaam de levensenergie is geblokkeerd, zijn er hindernissen in de stroming ontstaan.

De Oor- en lichaamskaarsen die bij Deva dama gebruikt worden, zijn voor 100% gemaakt uit natuurlijke grondstoffen. De kaarsen zijn samengesteld uit vlaslinnen, bijenwas, etherische oliën en Indische saffraanwortel (kurkuma), dit werkt ontstekingsremmend, wat de kaars zo uniek maakt.

Kaarsenbehandeling kan worden toegepast bij:

De kaarsenbehandeling kan bij kinderen en volwassen worden toegepast.

De kaarsen zijn gekeurd door Kermi:2003/000103-1 (Hongaars instituut voor kwaliteits controle)

De kaarsbehandeling is geen geneesmiddel en vervangt geen enkele geneeskundige behandeling van een arts.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki