Gastenboek

Wij hebben 72 berichten zichtbaar op 24 pagina´s.

Gepost door Irene
Twee weken geleden had ik een afspraak bij Renske. Zoals vaak krijg ik dan op de bioresonantie mat voor bepaalde gebieden van mijn lichaam extra ondersteuning. Toen ik daar lag, vroeg Renske of ik ook gemagnetiseerd wild worden, want zij had daar net een cursus voor gevolgd en examen gedaan.

De behandeling voelde heel prettig en het was of R. dit al heel lang deed. Dit gebeurt via de handen, die energie uit de kosmos krijgen en zij raakt je ook niet aan. Het was heel bijzonder, want geregeld voelde ik een soort tinteling of warmte als zij bij een bepaalde plek extra aandacht gaf.
Op een gegeven moment zag ik dat ze begon te lachen en dat was tegen het einde van de behandeling, dat ze bij mij op een bepaalde plek (Wezenster) allemaal mooie kleuren zag komen. Ik vond het jammer, dat ik dat zelf niet heb gezien.

Ik vond het een heerlijke ervaring en wat mij betreft, houden we hem erin.

Bericht verwijderen Antwoorden Bekijk IP adres Geplaatst op: 15:27 - 22 juli 2019


e-mail Gepost door Piet Vessies vanuit Berltsum
Na jaren van zoeken en niet vinden getipt worden over bioresonantie en dan bij Devadama terechtkomen. Dat is fantastisch. Meten = weten = handelen. Open handen en voeten die weer dicht gaan. Altijd maar onrust = die verdwijnt. Bloedzuigerbehandelingen tegen ontstekingen... ontstekingen zijn weg en ga zo nog maar even door. Kortom en nogmaals: fantastisch!
Dit is mijn aanbeveling. Heb je problemen? Ga naar Devadama. Je wordt er zeker wijzer van! Veel succes en blijde groei toegewenst.

Bericht verwijderen Antwoorden Bekijk IP adres Geplaatst op: 10:30 - 24 april 2018


Gepost door Annika
Omdat mijn schildklier niet goed functioneert, was ik verschrikkelijk moe. Ik werd niet meer uitgerust wakker. Ik ben in totaal drie keer behandeld met bloedzuigers. Na de derde keer ontstond er een wereld van verschil. Heel veel energie is weer terug gekeerd. Ik geniet er heel erg van! Dankje Renske voor dat mooie resultaat.

Bericht verwijderen Antwoorden Bekijk IP adres Geplaatst op: 08:36 - 3 april 2018


1 2 3 4  |  Volgende >  |  Laatste >>
Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki