Afslank Massage

De nieuwste massagetechniek om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep.
Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis aangepakt, zodat de huid strakker wordt.
De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik.
Afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht.
Met deze massage verlies je gegarandeerd centimeters in omvang. Afslankmassage kun je zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid strakker, gladder, mooier en de omvang minder, een positieve bijwerking is dat men zich ook weer energieker gaat voelen.

Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 8 à 10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.
Het beste resultaat behaal je door 2 keer in de week een behandeling te ondergaan , maar ook 1 keer in de week kan een goed resultaat geven, alleen gaat het dan iets minder snel en heb je in enkele gevallen meer behandelingen nodig.
Deze stevige, krachtige en diepe massagetechniek duurt ± 30 minuten per keer, alleen de eerste behandeling duurt ± 60 minuten i.v.m. intake.

Onderzoek:

Uit onderzoek is het volgende gebleken:
Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm.
Eén persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste cliënten merkten dat zij één of twee kledingmaten kleiner hadden.

Het is niet nodig een dieet te volgen.

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki