DUO-massage


Samen tegelijkertijd ontspannen?

Dat kan met de DUO-massage van Deva Dama, graag willen wij jou en degene die je meeneemt een van onze geweldige ontspannende massages geven.

Beleef deze unieke duo massage waarbij, je samen met iemand (je partner, familielid, vriend/vriendin) op hetzelfde moment gemasseerd wordt. In onze sfeervolle ruimte wordt ieder door een eigen massagetherapeut gemasseerd.

Het speciale aan deze DUO-massage is, dat je allebei dezelfde massage kunt ondergaan maar het is ook mogelijk om ieder een eigen massage te kiezen. Om het nog leuker te maken, kan er gekozen worden om voor elkaar een massage uit te kiezen zodat je elkaar kunt verrassen. Uit alle massages die worden aangeboden in onze massagepraktijk kan een keuze gemaakt worden.

De DUO-massage is een veel gevraagde massage omdat je tegelijkertijd kunt ontspannen. Het is mogelijk om de massage uit te breiden met de Garra Rufa Voetspa onder genot van een vers sapje of kruidenthee, waarna je voeten weer zacht en soepel zullen aanvoelen.

Cadeautip: De DUO-massage is ook bijzonder geschikt om cadeau te doen. Bijvoorbeeld voor een huwelijk, verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

DUO-massage

Sabaaydi Massage Sabaaydi Massage Plus Sabaaydi Massage Totaal Sabaaydi Kinder Kruidenstempel Massage
Producten TC Energydesign Ontzuren en Ontgiften Bioresonantie Therapie Chakra Voetmassage NEI® NEI® Allergieen Bach Bloesem Remedies Reiki